#gotocph; Mit umiddelbare indtryk.

Lad mig først slå en ting på plads: Jeg er imod al forandring – også selvom det er til det bedre. Derfor er det også med en hvis skepsis, at jeg er mødt op til årets danske GOTO; Konference, som i år afholdes i København.
Jeg har været stor fan af konferencen i Aarhus. Dels har jeg nydt at komme nogle dage væk, dels har jeg nydt at møde venner og bekendte – hvoraf jeg har mødt mange af dem gennem konferencen – og dels har jeg nydt det faglige input som konferencen har givet.
Sidste år valgte konference at skære en dag. Det syntes jeg var ret trist, da jeg synes konferencen bliver for kort og af en eller anden årsag, var der pludselig en del overlap af interessante talks, så jeg var nødt til at vælge fra. Nettoresultatet var, at jeg syntes jeg havde fået mindre ud af det. I år afholdes konferencen kun i København, hvilket giver nogle udfordring, da det er et nyt sted og intet er som det plejer. Jeg savner derfor allerede fra morgenstunden konferencen i Aarhus. Konferencens valg at af emner, gør desværre også konferencen mindre relevant rent arbejdsmæssigt for mig i år. Emnerne er stadig interessante, blot ikke ligeså arbejdsrelevante. Jeg har ikke fået billetten betalt af min arbejdsplads men har selv stået for den, så det gør mig ikke så meget, men jeg antager, at andre kan have svært ved at overtale deres arbejdsgivere, hvis konferencens emner er for langt fra deres dagligdag.

Stedet de har valgt er utroligt trangt. Salene for præsentationerne foregår er små, og der er ikke altid plads til alle interesserede. F.eks kunne min medblogger, Kim, ikke komme ind til en af de præsentationer som han havde forberedt sig på. Det synes jeg er ret ærgerligt. Det var helt umuligt at komme rundt i pauserne, da pauseområderne består af smalle gange gange, hvor alle kæmper for at få kaffe, snacks eller bare et sted at stå. Det blev lidt bedre i løbet af dagen, men aldrig helt godt. Der er simpelthen bare for lidt plads og ingen steder hvor man kan trække sig hen og hvile hovedet mellem præsentationerne. Det får mig virkelig til at savne Aarhus. Hørte dog nogle rygter om, at de til næste år vil forsøge sig med Bella Centeret istedet, hvilket jeg synes lyder som en fantastisk god ide.

Please leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s