Bør man rette i allerede publicerede tekster?

Jeg er begyndt at blogge andet steds, nærmere bestemt på qed.dk. Her postede jeg forleden et indlæg, som jeg egentlig ikke var helt tilfreds med, men heller ikke ønskede, at pille i for længe.

Nu har jeg modtaget den første kritik af det, og det meste rammer lige i skabet. Kritikken var ca mine egne forbehold, men nu kom det nødvendige perspektiv der gør, at jeg ved hvad jeg skulle have skrevet i stedet. Nu kommer tvivlen:

Er det i orden at rette – som at omskrive et helt afsnit – når først indlægget er publiceret?

Umiddelbart tænker jeg, at det er ok. Det er jo et online medie, og en af de muligheder der ligger i dette, er jo netop at opdatere sine tekster, efterhånden som man bliver klogere.

Tanker modtages gerne

3 thoughts on “Bør man rette i allerede publicerede tekster?

  1. Ja – det er i orden. Jeg ville dog ofte markere at jeg havde redigeret sektioner. F.eks i dit tilfælde ville jeg have redigeret det som jeg ønsker det og så i bunden tilføje et notits om at det var blevet redigeret og begrundelsen hertil. Så er man i hvert fald sikker på at der ikke er nogen, der føler sig “snydt”.

  2. Pingback: Lambda!? Hvad siger manden? | Andreas Ryge

Please leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s