Biggus Dickus

For nogle år siden var jeg tilknyttet et projekt, som var nået til en fase, som de kaldte “Funktions Integrations Test” – eller forkortet FIT. Status blev indrapporteret i form af stoplys, dvs rød, gul eller grøn.

Jeg havde lige set “Life of Brian” nogle dage tidligere, da projektets ca 50 deltagere blev kaldt sammen og blev orienteret om, at der var visse vanskeligheder. Det blev meddelt, at der derfor var blevet rapporteret til styregruppen at vi “var røde i FIT’en”…

Jeg ved godt at det var barnligt…

Please leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s