Uden inspiration

Der har været stille her på bloggen i et stykke tid. Ok, længe – det giver jeg, og hvor ville jeg gerne sige, at det skyldes at jeg har helt vildt travlt med alt muligt, men det ville være løgn. Sandheden er, at jeg har manglet inspiration, og så tænker jeg at det er bedre at holde kæft.

Det er ikke kun på bloggen jeg har været stille. Det er sådan all over, så jeg skylder vel at fortælle hvorfor jeg er stille: Mit liv har i en periode været en smule udfordrende og jeg har haft brug for en tænkepause for få noget overblik og fokus.

2 thoughts on “Uden inspiration

Please leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s