Invasion of the Body Snatchers?

Hun begyndte på arbejdspladsen samme dag som jeg. Jeg kan huske hende fra introduktionsforløbet. Nyuddannent, sød og smilende. Altid velklædt, på den der farverige studerende-agtige måde, som jeg synes er så charmerende. Hendes øjne strålede når hun smilede, hvad hun gjorde en del, specielt når hun fortalt om de ting hun skulle arbejde med. Jeg blev lidt forelsket hver gang hun grinede.

Idag så jeg hende igen. Oppe i kantinen. Skarp i tøjet. Hendes dyre sorte og hvide sæt sad nådesløst perfekt og fremhævede hendes kvindelighed uden at signalere noget sexuelt. Ren profesionalisme. Men munden var stram, læberne smalle og endte i en lille nedadgående bue og blikket var dødt. Totalt dødt. Helt uden liv eller glæde.

What the hell happened?

4 thoughts on “Invasion of the Body Snatchers?

  1. Hun glemte hvad det var der tændte gløden, når hun gik på arbejde – og glemte dermed at leve ? Hun solgte sin sjæl ? Poor soul ! Håber hun begynder at leve igen (snart).

    • Det var også mine tanker da jeg så hende. Om arbejdet havde suget hendes livsenergi ud af hende. Det har jeg selv prøvet engang, og man opdager det først selv når det er for sent.

Please leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s