Verdens længste dag

Jeg kigger op på uret. Det er et af den slags ure, som man huske fra skolen. Sådan et stort, hvidt ur der hænger fra loftet og hvor man kan se hvad klokken er fra begge sider. Sorte streger, i serier af 4 korte og 1 lang, indeler skiven og hjælper urets visere med at håne mig. Dagen snegler sig afsted, alt imens jeg kan mærke rastløsheden i kroppen. Der er tusinde steder jeg hellere ville være, tusinde ting jeg hellere ville lave. Om nogle timer begynder min juleferie, og dette bliver verdens længste dag.

Please leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s