På Internettet samles idioter

En af vor tids største landevindinger må næsten være Internettet. En verdensomspændende infrastruktur, der kan bruges til at bringe mennesker tættere på hinanden og øge interkulturel forståelse og alt muligt andet godt. Jeg gætter på, at Internettet på sigt vil have samme betydning for dette, som jernbanen havde det for transport.

Hvor idioter tidligere stod ganske alene med deres yderliggående og åndsvage holdninger, muliggører Internettet idag, at disse kan samles, udveksle og videreudvikle deres syge fantasier. Selv ser de sig som nogen, der har “set lyset” og oplever bestemt ikke, at de falder… erhm… lettere udenfor. Jeg gætter på, at dette på sigt, vil have omtrent sammen betydning for verdenssamfundet, som opfindelsen af atombomben.

Derudover findes et væld af mere eller mindre ligegyldige fora, hvor håbløse mennesker lufter deres ligegyldige og snævertsynede betragtninger om deres usle liv, fuldt overbevist om deres egen fortræffelige, og lærerige indsigter. Dette gætter jeg på har omtrent samme betydning som opfindelsen af kildevand på flaske, cafe latte eller denne lille kasse.

Men hvordan pokker ved man lige med sikkerhed hvilken gruppe man tilhører? Hvis jeg ikke tilhører den første, håber jeg sandelig at jeg tilhører den sidste.

1 thought on “På Internettet samles idioter

Please leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s